FENIKS - borba za kvalitetu

Blogovi Enigmagika i Enigmatika TIO pod pokroviteljstvom enigmatskog magazina Feniks, raspisuju mali nagradni web-natječaj za sastavljače.

PROPOZICIJE:
1) astavite križaljku na zadani simetrični lik 14 x 8

Lik

2) hrvatski jezični standard (ijekavica, etimologija);
3) nije potrebno opisivati;
4) dostaviti izvore za manje poznate pojmove;
5) svaki sudionik može poslati najviše 3 rada;
6) radove slati Mladenu Markoviću na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Slavku Bovanu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
- Bodovanje će biti javno (u komentarima), a pravo glasa će imati svi sudionici natječaja i ostali posjetioci blogova koji su od ranije poznati vlasnicima. Bodovi će se dodjeljivati po eurovizijskom principu (1, 2, 3... 8, 10, 12 bodova), ali uz mogućnost favoriziranja vlastitih radova. Organizatori mogu sudjelovati kao sastavljači, ali ne i kao glasači.
- Rad koji osvoji najveći broj bodova, uz jednako uvažavanje svih glasača (sudionika natječaja, publike i urednika Feniksa), smatrat će se pobjedničkim i bit će objavljen u Feniksu s tim epitetom. Po istom kriteriju će biti proglašeni drugoplasirani i trećeplasirani rad.
- Ukoliko i broj sastavljača, i broj drugih glasača bude veći od 20, proglasit ćemo najbolju križaljku po izboru sudionika natječaja, te najbolju križaljku po izboru publike. Također, urednički žiri Feniksa će izabrati svoje favorite.
- Rok za slanje radova je 15. prosinca 2015. godine, i može biti produžen najviše 3 dana ako sudionici to budu zahtijevali.
- Glasovanje će trajati 7 - 10 dana, a rezultati će biti objavljeni na blogovima Enigmagika i Enigmatika TIO uoči Nove godine.

NAGRADE:
1. nagrada: 150 kuna
2. nagrada: 100 kuna
3. nagrada: 60 kuna
Svi ostali radovi koji budu objavljeni u Feniksu će biti standardno honorirani.

Područje rada / Mi volimo ...

Chart

  • Križaljake
  • Skandinavke
  • Osmosmjerke
  • Sudoku
  • Logika

Login