ZeKa 2018.

Tradicionalno natjecanje u rješavanju zagonetaka pod nazivom "ZeKa" i ove će se godine održati u hotelu "Frankopan" u Dugoj Resi, a bit će upriličeno od 2. do 4. ožujka.
Iako se činilo da će se i ovo natjecanje ugasiti kao i ostala sličnog tipa, ipak je želja natjecatelja za rješavačkim izazovima i druženjem bila prejaka! Praktički su ljubitelji ove manifestacije natjerali organizatore da nikakvog preskakanja ili odlaganja ne bude. Tako i ove godine očekujemo vrhunske zadatke koje, kao što je to već uobičajeno, izrađuju ponajbolji hrvatski i neki renomirani svjetski sastavljači.
Da li će biti timskog natjecanja u ovom trenutku ne znamo (ovisi o autorima), no budite pripravni na sve. Uz klasične zagonetke s nestrpljenjem očekujemo i novu verziju logičko-avanturističkog natjecanja pod radnim nazivom "Sherlock Holmes".
I ove godine na natjecanju očekujemo i pozivamo prijatelje logičare i iz drugih zemalja: BiH, Srbije, Mađarske, a i svi ostali su, dakako, dobrodošli.
U doista povoljnu cijenu od 470 kuna uključena su dva puna pansiona (u dvokrevetnoj sobi) + 100 kn kotizacije, za jednokrevetnu sobu nadoplata je 35 kn po danu. Za možebitne natjecatelje koji neće boraviti u hotelu cijena za zasebne obroke je 60 kn, te kotizacija 100 kn.
Kotizaciju možete uplatiti na licu mjesta ili na račun Hrvatskog logičkog saveza HR8724840081104947802, uz napomenu "ZeKa 2018".
Prijave za natjecanje šaljite najkasnije do kraja veljače Zrinki Kokot mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na mobitel 098/815-720.
Iskreno se radujemo ponovnom susretu, a posebice novim natjecateljima.

Dođite, očekujemo baš Vas!

Područje rada / Mi volimo ...

Chart

  • Križaljake
  • Skandinavke
  • Osmosmjerke
  • Sudoku
  • Logika

Login