UNA ENIGMATICA 2018

Proljeće je stiglo, a konačno stižu vijesti i o Uni, ne računajući nedavne poplave. Dužan sam ispriku, nudim je svima, a objašnjenje je vezano za cijene, odnosno pokušaj da naše enigmatsko druženje nekako opstane s cjenovnicima zasnovanim na fantastičnoj prošlogodišnjoj sezoni u bihaćkom turizmu. Ni ove godine (kao ni prošle) nema nikakve financijske pomoći, nema sponzora..., no nema ni odustajanja. Rješenje je nađeno u dogovoru s hotelom "Ada" iz Bihaća (rekoše "stari ste gosti, dogovorit ćemo se…") i pomicanjem termina na posljednji vikend u travnju (27. do 29.) Cijena za jedan puni pansion po osobi u dvokrevetnoj sobi stoji 65 KM (cca 250 kuna).
O programu mogu reći da je razumno zadržati ono što je specijalnost unskog druženja, no jednako je razumno raditi na poboljšanjima (pravila kvizovke, žiriranje bušmana i anagrama...)
Ako bude bilo sreće s vremenom i satnicom, otići ćemo i na lijepi izlet. Koliko god nas bude bit će nam dobro, zadaci, pehari, nešto skromnije novčane nagrade... sve će biti spremno na vrijeme.
Sve, pa i sam susret, ovisi o odazivu. Hotel ne može držati rezervacije do posljednjeg trenutka pa molim sve one koji žele i vjeruju da će uspjeti doći (a i one koji ne dolaze), da se jave s prijavom, idejama, željama, pitanjima... na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Rezervacije su moguće i u hotelu na telefon 387 37 318 100. Ako broj prijava bude premalen morat ću otkazati susret/hotel, a toj maloj grupi ponuditi drugačiju opciju u hotelu ili drugoj lokaciji.
Umalo zaboravih - logo je promijenjen u UNA ENIGMATICA jer susret jest zagonetan, čak i neizvjestan, a unikatnost Une (jedna jedina) se proteže i na naše enigmatske sadržaje. Pravi je izazov sudjelovati u sastavljanju bušmana i anagrama uživo, visoki plasman (ovog puta žiriranje će biti drugačije) i kvalitetni sastavci postignuti u savršeno ravnopravnim uvjetima, objavljeni svima na uvid... najbolja su verifikacija moći autora.


Hajro

Područje rada / Mi volimo ...

Chart

  • Križaljake
  • Skandinavke
  • Osmosmjerke
  • Sudoku
  • Logika

Login