30. SOZAH

 

Privodimo kraju pripreme za održavanje 30. SOZAH-a kojem smo mi riječki enigmati domaćini. Definitivno će se održati od petka 27. do nedjelje 29. lipnja u Kraljevici u hotelu "Uvala Scott". Zahvaljujući sponzorima dobili smo dobru cijenu za dva puna pansiona: 400 kuna ili 55 eura za uvijek drage goste iz inozemstva. Ujedno, to su i iznosi kotizacija. U isto vrijeme tamo će se održavati i Kraljevačka regata pa će svi sudionici osim u kupanju moći uživati u lijepim brodicama.

Od natjecanja izdvajam jubilarno 30. otvoreno prvenstvo Hrvatske u rješavanju zagonetki. Naravno, bit će i 30. prvenstvo autora koje ja zovem: sastavljanje za 90 minuta. Nadalje, imat ćemo i Otvoreno prvenstvo Hrvatske u rješavanju logičkih zagonetki i posebno Prvenstvo za sudoku fanove. Kako je već u kolovozu u Londonu globalno sijelo najboljih svjetskih rješavača, u Kraljevici će se potvrđivati norme za SP. Očekujemo da će nastupiti i neki "logičari" iz okruženja koji žele provjeriti svoju formu pred London.
Konačno, nakon dugo vremena pripremamo i PH u kvizovci!
Uskoro ćemo objavit satnicu, ali već sada znamo da će natjecanja početi u petak u 17, a završiti u nedjelju oko 12 sati.
Sve informacije možete dobiti na broj 051 650 105 (Laura, od 9 do 13 sati). Bilo bi dobro da se svi prijavite na vrijeme jer za neka natjecanja postoje ograničenja.

Pozdrav, vidimo se!
Pero Galogaža

Područje rada / Mi volimo ...

Chart

  • Križaljake
  • Skandinavke
  • Osmosmjerke
  • Sudoku
  • Logika

Login