ZeKa 2015.

Prvo ovogodišnje logičko natjecanje, "ZeKa 2015", već se po ustaljenoj tradiciji održava u hotelu "Frankopan" u Dugoj Resi (na slici), a ove će godine biti upriličeno od 20. do 22. veljače.
Zadatke za natjecanje izrađuju najbolji hrvatski, ali i neki renomirani svjetski sastavljači tako da se očekuju doista lijepe zagonetke i zanimljivo timsko natjecanje. Uz klasične logičke zadatke s nestrpljenjem očekujemo i najnoviju verziju logičko-avanturističkog natjecanja pod radnim nazivom "Sherlock Holmes" (ove godine autori ideje i zadataka su Marko Obradović i Siniša Boras).
I ove godine na natjecanju očekujemo prijatelje logičare i iz drugih zemalja: BiH, Srbije, Mađarske, a i svi ostali su, dakako, dobrodošli.

 

U doista povoljnu cijenu od 470 kuna uključena su dva puna pansiona (u dvokrevetnoj sobi) + 100 kn kotizacije, za jednokrevetnu sobu nadoplata je 35 kn po danu. Za možebitne natjecatelje koji neće boraviti u hotelu cijena za zasebne obroke  je 60 kn, te kotizacija 100 kn.
Kotizaciju možete uplatiti na licu mjesta ili na račun Hrvatskog logičkog saveza: IBAN HR 8724840081104947802, s napomenom "ZeKa 2015".
Prijave za natjecanje  šaljite najkasnije do 13. veljače Zrinki Kokot mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili
na mobitel 098/815-720.
Iskreno se radujemo svakom novom natjecatelju, a svima koji se dvoume obećavamo da neće zažaliti ako odluče doći.
Svi koji jednom osjete draž logičkog natjecanja, jedva čekaju sljedeće okupljanje!

Dođite i provjerite, očekujemo baš Vas!

Područje rada / Mi volimo ...

Chart

  • Križaljake
  • Skandinavke
  • Osmosmjerke
  • Sudoku
  • Logika

Login