Enigmatske knjige

alt

Knjiga "Drugih deset svjetskih zagonetačkih prvenstava" nudi vrhunsku zabavu za ljubitelje međunarodnih zagonetki. U knjizi je odabrano po deset najzanimljivijih zadataka sa svakog od posljednih deset svjetskih prvenstava.

Cijena knjige je 75 kuna, a može se naručiti na telefon: 051/650-105

 

alt

Knjiga "Prvih deset svjetskih zagonetačkih prvenstava" također nudi po deset odabranih zadataka sa svakog od prvih deset svjetskih prvenstava.

Cijena knjige je 75 kuna, a može se naručiti na telefon: 051/650-105

 

alt

Magični kvadrat ili sudoku je zagonetka koja je u posljednje vrijeme osvojila svijet. Sudoku plijeni jednostavnošću pa ga može riješiti gotovo svatko. Uočavanje i jednostavno logičko zaključivanje su jedini potrebni elementi koji vode do rješenja zadatka.Mi vam nudimo 14 knjižica sa po 100 sudokua u svakoj. Naši sudokui, za razilku od ostalih koje možete naći u dnevnim novinama i sl., su radovi hrvatskih autora, a ne kompjuterski generirani što ih čini puno zanimljivijim i ljepšim za rješavanje.

Cijena pojedinog primjerka knjižice je 10 kuna, a može se naručiti na telefon: 051/650-105

 

 

 

"Iz moje enigmatske torbe" autora Jovana Nedića, knjiga je u izdanju „Čvora“ d.o.o. iz Bjelovara. Na 124 stranice sto je nastavaka kolumne „Iz moje enigmatske torbe“ objavljivane na blogu „Logičke zagonetke“ kojeg je vodio Adnan Spahić Criptoman. Na kraju knjige nalaze se Totalni registar pojmova, Registar zagonetaka i Registar ostaloga.

Knjiga se može naručiti po cijeni od 50 kn od autora na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Područje rada / Mi volimo ...

Chart

  • Križaljake
  • Skandinavke
  • Osmosmjerke
  • Sudoku
  • Logika

Login